НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Приемно време

ЦЕНТЪР "ЕГОЛОГИЯ" приема както следва:


Май 2024
П В С Ч П С Н
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
Юни 2024


 

Съобщение

Моля, нека се знае, че всички помощни материали свързани с Егология се закупуват само и единствено от кабинета или чрез поръчка на телефон 0888510011. Имайте предвид, че материалите са обновени и се ползват снимки на ръцете на Еми Захариева. Всичко различно от това не е истинско. За съжаление има хора, които злоупотребяват с болката и нуждата у други. Моля, бъдете внимателни!

От месец октомври има нова услуга. Посещавайки кабинета, бихте могли да се възползвате от "балансиращата стая". Повече информация ще получите на място. Не е нужна предварителна заявка или запазване на час.

 

30 Ноември 2016

 
 
 
Сваляйте предаванията и тогава ги гледайте, така се постига максимална полза за Вас. Предаванията “ЕГОЛОГИЯ” ще стоят вече по-дълго в интернет, в отговор на многото обаждания с това искане. За целта е създаден видео архив.

Поради разликата в скоростта на сваляне при различните потребители е възможно не навсякъде предаването да върви гладко и без насичане. В случай, че при вас предаването прекъсва, ви съветваме да оставите на пауза и да изчакате известен период от време, докато се зареди част от времевата линия на видеото (ако е нужно и цялото), след което да започнете да го гледате.

Други варианти за гледане на предаването са да го свалите на вашия личен компютър и да го гледате Offline или да го запишете на електронен носител и да го гледате на друга мултимедия. Моля изберете един от двата линка по-долу.

Сваляне на видео

Ако не използвате софтуерни приложения, които следят процеса на сваляне на файлове и при прекъсване стартират повторното сваляне от същото място като DAP, Get Right и други, сме избрали безплатен вариант на такава програма, която ще ви спести нерви и време от случайни прекъсвания по време на сваляне на файловете.

Инструкция за сваляне на видео

 
Във всяко, предаване ще изписваме решените човешки проблеми, базирани на мненията изказани от хора посетили център “ЕГОЛОГИЯ” и получили помощ. Промяната е в отговор на много обаждания с молба да се направи това и съгласно чл.5 ал.1 и чл.39 ал.1 от основния закон.

Видеомненията, които се излъчват във всяко едно предаване,са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).
ТВ предавания
 

Тематични предавания
 

Център Егология
Всички права запазени © 2009