НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сън бъбреци дископатия високо кръвно сърце кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бучка кръст депресия главоболие артроза
 
Размер на шрифта: - +

" Гърдите ми се отпушиха”

 
Свързани проблеми: хормонални проблеми
 
Казвам се Людмила Тодорова Петрова от София. Посещавам кабинета от 3 години. Бях бременна и се притеснявах по време на бременността си, т.к. имах хормонални проблеми. Гледах г-н Захариев по телевизията и имах вътрешно чувство и желание да го посетя. Майка ми също идваше заради мен, т.к. бях в напреднала бременност. След като родих имах възпаление на гърдите и запушване на каналите. Преди бременността имах едно уплътняване – то беше бучка, която не е вредна, понеже имах и нередовен цикъл – беше свързано. По документи всичко беше нормално, но цикълът ми беше нередовен и имах много проблеми. Чрез контактите ми с кабинет Егология достигнах до нормализиране на цикъла, до нормална бременност, нормално раждане. Всичко мина добре, но т.к. кърмех ми се бяха възпалили гърдите и се бяха запушили – почти до мастит бях стигнала. Ходих в Центъра, прегледаха ме, дадоха ми лечение – но неуспешно и затова реших да посетя кабинета на г-н Захариев. Посетих кабинета и гърдите ми се отпушиха и от тогава нямам никакви проблеми. След излизането ми от кабинета – потекоха. Още докато стигна до вкъщи бях мокра. Това не е лъжа. Мога да го докажа – имам документи, че гърдите ми се отпушиха. Кърмих си детето до 7 месец без никакви проблеми. То само се отказа – даже още кърма имах, но то просто само се отказа. Няма я вече бучката – мислех, че се е махнала от кърмата, но после като гледах предаване на г-н Захариев видях, че има жена на която се е стопила бучката и тогава се осъзнах, че бучката се е махнала от контактите с кабинета. Престо организма се възстановява сам. Това не е суперлативна стойност. Егологията има бъдеще – тя е бъдещето на България и всички хора. Просто трябва хората да имат доверие. Аз имам голямо доверие на г-н Захариев. На хората, които гледат за първи път предаването бих казала, че вкъщи имахме много семейни проблеми. Човек посетил кабинета се успокоява и емоционално и физически и духовно. Егологията помаха на хората на всички нива за да живеят дълго и щастливо. Така е.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009