НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение депресия дископатия сън опорно-двигателен апарат кръст бучка главоболие сърце бъбреци здравословни проблеми високо кръвно артроза кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Започнах да се движа, започнах да си ходя и сама”

 
Свързани проблеми: дискова херния
 
Казвам се Стоянка Петрова Петрова от гр. Хасково. Страдам от дискова херния, която лекувам от 6 години. Премина в много етапи. Най-напред започна да ме боли единият крак, после започна следващия. Започнах терапия с невалин. И един ден на шестата терапия сутринта не знам какво ми стана – исках да стана и единия крак ми беше неподвижен. Това беше следващата трета година. Пак започнах лечение във Военна академия два месеца. Изписаха ме с леко подобрение, но аз не можех да вървя сама – подпирах се. Като се връщах миналата година от морето и така научих за г-н Захариев от един наш комшия, който ме и насочи към него. Започнах да гледам предаването с една комшийка. Първия, втория път нищо не разбирахме – коментирахме и вече на третия, четвъртия път си взех тестове. Петното никой не можеше да го види, но аз нали си знам, че съм била толкова болна предполагах, че сигурно имам петното и веднага си взех тестовете и започнах да ги ползвам. След това започнах да ползвам и списанието. Снимките на ръцете много бързо потъмняха. И на четирите ръце на списанието излязоха черни петна, че чак пробиваха и от другата страна. Ефекта е много голям, защото започнах да се движа, започнах да си ходя и сама до магазина. Вече имам голяма сила в краката. Кракът който ми беше с пареза започна да стъпва на земята. Имах подобрение и реших да дойда на директен контакт. Това не е измислица – на много хора съм го казвала. Егологията има голямо бъдеще и много помага на обществото.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009