НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци дископатия главоболие бучка депресия опорно-двигателен апарат здравословни проблеми успокоение артроза кръвно сън кръст сърце високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“сега си вървя и въобще съм по-добре”

 
 
Казвам се Петра Халваджиева от Пловдив. Посещавам кабинета за втори път. Преди постоянно пиех лекарства за кръвно, жлъчка, бъбреци. Имах и полипи в стомаха, но ги махнаха в Пирогов по оперативен път. Главоболието, което ми налагаше денонощно напрежение и лекарства, сега вече се поуспокои. Вече пия само понякога аналгин и лекарство за кръвното. Лекарят ми намали лекарствата. На хората, които тепърва се запознават с материята – да повярват, защото и аз отначало мислех, че няма да се оправя. Нямах сили да ходя, докато сега си вървя и въобще съм по-добре. Смятам, че има бъдеще в Егологията. Никога не бих излъгала, много хора ме познават.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009