НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие кръст бучка опорно-двигателен апарат здравословни проблеми успокоение сън кръвно сърце депресия високо кръвно бъбреци дископатия артроза
 
Размер на шрифта: - +

“енергията ми някак си се възвърна”

 
Свързани проблеми: миома кръвно костно-ставни болки
 
Казвам се Красимира Василева Щиркова, от гр. Шумен. За трети път идвам в кабинет “Егология”. Дойдох защото страдах от много заболявания и след като гледах предаването по телевизията. Най сериозното беше, че скоро бях оперирана от миома и имах мозъчно съдово заболяване. Още след първия контакт с кабинета усетих, че се подобрява моето здравословно състояние. Първо мисленето ми стана по-спокойно, по друг начин гледах на нещата, които ме изнервяха преди. Кръвното ми налягане се стабилизира, защото след операцията имах доста сериозни варирания на кръвното. Костно-ставните болки преминаха. Въобще енергията ми някак си се възвърна. Много е важно в какво настроение се събуждаш сутрин, как гледаш на живота. Докато преди гледах по-тъжно, по-мрачно на живота, сега виждам, че може човек да се справи с всичко, когато е позитивно настроен. Не бих казала, че в кабинета е възможно внушение. Тук се иска разбиране – трябва всичко да се прочете, за да се разбере Егологията. На тези, които сега се запознават с Егологията мога да кажа, че е много важно човек да прочете всички материали, за да може да я разбере и да може да промени своя начин на живот именно чрез мислите си. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009