НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце високо кръвно главоболие сън депресия бучка опорно-двигателен апарат кръвно артроза успокоение дископатия бъбреци кръст здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Преди да посетя кабинета съм ходила на инжекции“

 
Свързани проблеми: болки в ръката
 
Казвам се Иванка Атанасова от гр. Пловдив. За трети път идвам в кабинета. За него разбрах от предаванията по телевизия “Демо”. Следя го всяка неделя. Когато дойде време за предаването, дори и да имам някаква работа, оставям я и отделям време да го гледам. Имах проблем с дясната ми ръка – китката, лакътя, рамото много ме боляха. Не можех да си вдигам и въртя ръката – сега, вече мога! Китката ми е напълно добре, не чувствам никаква болка в нея, само в рамото и лакътя остана леко, която се проявява късно вечер, но бързо отшумява. Преди да посетя кабинета съм ходила на инжекции. Долу в китката ми биеха някакви блокади, но нищо не помогна. Сега всичко е нормално. Мъчех се повече от година с китката. Вече се чувствам добре. Ще продължавам да идвам и се надявам, че и рамото ще мине. Егологията има бъдеще, напълно съм сигурна. Аз имам подобрение. Ползвам материалите. Направила съм си и снимка на тила. Направих си и теста. Въобще всичко необходимо. Вярвайте в Егологията и посещавайте кабинета, когато имате нужда, защото има ефект. Много съм благодарна на г-н Димитър Захариев за помощта и му пожелавам все така да помага на хората, които се нуждаят от него.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009