НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза бъбреци кръвно главоболие дископатия сърце високо кръвно успокоение кръст сън бучка опорно-двигателен апарат здравословни проблеми депресия
 
Размер на шрифта: - +

“чувствам по-добре, по-приятно и хармонично”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Кольо Стаевски от гр. София. Идвам за 18 път. Доведе ме чувството на несигурност, нервни изблици. Всеки месец посещавам кабинет “Егология” по веднъж, защото започнах да се чувствам по-добре, по-приятно, по-отпуснато и хармонично. Това се отрази и в семейството, въобще във всякакъв аспект и личен план и здравословно. Стабилизират се всички фактори и всичко е в хармония в момента. Аз съм на 35 години със средно специално образование. Всеки човек сам преценява, да усети и разбере как се чувства и къде му е по-добре и сам да избира, никой не го кара на сила и от там разбира се всеки сам може да прецени къде се чувства най-добре и да бъде там.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009