НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно депресия сън кръст дископатия успокоение сърце артроза главоболие високо кръвно бъбреци здравословни проблеми опорно-двигателен апарат бучка
 
Размер на шрифта: - +

“В кабинета ме доведе страхотния невървеж в живота”

Казвам се Ирина Цветанова Тодорова от гр. Перник. Преди 2 години започнах да посещавам кабинета на г-н Захариев. От тогава се чувствам много добре. В кабинета ме доведе страхотния невървеж в живота. Почти бях се развела. Имам гуша, нередовен цикъл, дископатия. От тогава дископатията не се е обаждала, със съпруга ми вече се разбираме чудесно, като цяло семейството, той си намери работа в София, големия ми син си намери работа в Перник, на малкия ми син и на него му провървя – изкара си книжка за кола, още учи. Даже големия ми син си намери приятелка, а аз много се притеснявах за това. Имах едно топче а гърба, което след третото посещение започна да се разнася и изчезна. Гушата ми все още не е изчезнала, но резултатите ми от изследванията са нормални. Чувствам се добре. Нямам главоболие и световъртеж както преди. Всичко е нормално. На тези, които не вярват бих им казала, че аз ако не бях дошла тук щях да умра до сега. Толкова много не ми вървеше, толкова болести имах, че не бих се отказала от тук. Вече без лекарства ми идва всеки месец редовно. Никога не бих излъгала за това, аз се чувствам много добре, наистина се чувствам много добре. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009