НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат здравословни проблеми сън кръвно артроза сърце дископатия бъбреци бучка депресия високо кръвно кръст главоболие успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Болката започна да намалява и утихна”

 
Свързани проблеми: коксартроза
 
Казвам се Петър Велков от Пловдив. Имам коксартроза доказана със снимки. Имам я от 2 години. Ходих на доктори и ми казаха, че това не се лекува. Видях по телевизията предаването на г-н Захариев. Всеки път гледаме предаването, не го изпускаме. И дойдохме тук. След първия сеанс, на следващата сутрин се събудих и отидох да пия водя и се върнах да легна пак и почувствах силна болка в прасеца. Помислих че костта ме боли, толкова силна болка. Казах на съпругата ми да дойде и тя ми даде списанието и започнах да го чета и получих облекчение, бях си сложил ръката на списанието. Болката започна да намалява и утихна. Държах крака малко неподвижно, съпругата малко го разтри и до обяд ме болеше и куцах, не можех да ходя. И на десният крак ме болеше, но по-малко. Заради коксартрозата по стълби не можех да ходя, чувствах силни болки, а сега болките ми намаляват.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009