НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение дископатия бучка високо кръвно здравословни проблеми сърце депресия сън артроза бъбреци опорно-двигателен апарат кръст кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се по-щастлива”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Десислава Василева на 30 години от гр. Своге. Аз страдах от някакво заболяване, което е по-скоро на депресивна основа. Имах страхови изживявания, така се случи, че дете ми, което е родено 2000г го сполетяха много нещастия за около близо 2 години и от там развих тази симптоматика. Откакто посещавам кабинета се чувствам значително по-добре, по-спокойна съм, по-уверена и по-сигурна в себе си. От 2 седмици станах старша на детско отделение, работя в психиатрична болница Нови Искър. Имам стимул и давам този стимул на другите. Чувствам се уверена в себе си. Макар да знам, че съм по заместване, това ме зарежда с много положителна енергия. Обичам моите болни, моите пациенти и те мен също ме обичат. Чувствам се по-щастлива.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009