НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие сърце депресия дископатия артроза кръст бучка сън високо кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми кръвно бъбреци успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Пораснаха ми вежди”

С високо кръвно съм, сега съм вече по-добре. Спаска и Никола Николови от София сме и идваме от 2 години при г-н Захариев. Преди 2 години идвахме тук на 30 септември и аз бях много зле с дископатия, не можех да се движа, болеше, лекарства, 2 месеца инжекции и абсолютно нищо. Гледахме телевизия, видяхме предаването, запознахме се с материята, взехме си материалите и от тогава до сега идваме вече 2 години и се чувстваме много добре. Нямах вежди въобще, а на втория месец след посещенията ми пораснаха вежди. С високо кръвно съм, сега съм вече по-добре. Мъжа ми също болки в кръста имаше, в коленете, коса нямаше. Още като дойдохме тук и след една седмица бяхме на село и поглеждам отгоре и гледам косми. Въобще не подозирахме. И на следващия месец като дойдохме прочетох материалите навън и по същият начин видях, че аз имам вежди и се посгъстиха и сме доволни.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009