НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза сън кръст сърце кръвно главоболие дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци бучка високо кръвно депресия успокоение здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“На какви ли не изследвания съм била.”

 
Свързани проблеми: припадъци главоболие
 
Казвам се Гена Ангелова Йовчева от гр. Враца. Кабинета посещавам от 2001г. бях много зле. С нервите, със силно главоболие и припадъци. Получавах изтръпване от главата после надолу, езика ми се вдървява, после тялото…цялата изтръпвам и не усещам нищо, падам. Казват ми че съм била вдървена цялата, устата ми изкривена, цялата студена, побеляла. И ги чувам, че ми казват да си стисна ръката да ми сложат инжекция, но не мога. Не мога да си отворя очите, а съм жива. Живеех с чувството, че ще ме закопаят живя някой път. Работех, идваха линейки, страхувах се за работата си. Имах дископатия, имах и шипове. Ходех на лекар, стигнах до психиатрия. Казаха ми че имам тумор в главата. 4 тъмни петна имам от 1968г. са. На какви ли не изследвания съм била.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009