НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно главоболие бъбреци дископатия бучка сърце депресия успокоение високо кръвно здравословни проблеми кръст артроза опорно-двигателен апарат сън
 
Размер на шрифта: - +

“От третия път мисля ми изчезнаха пъпките”

 
Свързани проблеми: пъпки бъбреци
 
Казвам се Радка Славова от гр. Карлово съм. Имах много пъпки по лицето. Благодарение на г-н Захариев. Имам белези от пъпките, понеже ходих на козметик. През 4 дни ходех на козметик. Бях много зле, баба ми идваше тук при Вас. И тя ми каза и реших да дойда. Прочетох списанието, запознах се с материята и съм от 1во ниво. От третия път мисля ми изчезнаха пъпките. Имах проблеми и с бъбреците. Бях в болница декември 2004г. Баба ми идваше тук и ми взе тест, тогава се тествах и се оправих, изкарах камъче 4 мм и половина. Благодарение на Вас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009