НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно здравословни проблеми високо кръвно кръст главоболие бучка успокоение депресия сън дископатия бъбреци артроза сърце опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Камъни имам от 20 години”

 
Свързани проблеми: камъни в бъбреци.
 
Аз се казвам Йолкана Маркова от София. Идвам за втори път. Половин час след контакта получих силни болки ниско в корема и бъбрека. Имах камъни в бъбрека, много големи и по-малки. Излязоха със страхотна болка и кървяха обилно. Камъни имам от 20 години и преди 2 години правих операция на десния бъбрек. Имаше голям камък, който го оперираха и след 2 години организма наново образува камъни и пясъци.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009