НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сърце високо кръвно бучка сън дископатия здравословни проблеми кръст главоболие депресия опорно-двигателен апарат кръвно бъбреци артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Насочваха за операция”

Казвам се Марийка Перчева от гр. Варна. Искам хората да чуят и да разберат, че в кабинет “Егология” се случват истински неща. В кабинет “Егология” идвам от януари 2002г. доведоха ме сериозни здравословни проблеми. След първите контакти, мъчещия ме от 1993г. задух напълно изчезна. Бях изписана от катедрата по вътрешни болести на проф Делийски със сериозната диагноза тиреодид на Хашимото. Тежката депресия от която страдах и се чувствах че съществувам, но не живея – отзвуча. Кариерата от жлъчни камъни, от които 2 с по 13 милиметра и 9 милиметра се стопи и ужасните кризи бяха забравени. Причината за пълната глухота беше неясна за лекарите, но ме насочваха към ИСУЛ за операция, това беше изхода. Разбирах тежестта и сериозността на проблема и бях готова да чакам година, 2-3, но сигурна, че новата наука “Егология” ще помогне да се възстанови 100% слуха на внучката ми Деница. Чувствителността ми се изостри, ден след ден я наблюдавах, шепнех й числата от 4 до 10, след 5 ден детето започна да повтаря някои от числата. Радостта ни от първите резултати беше голяма.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009