НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце кръвно здравословни проблеми успокоение дископатия бъбреци високо кръвно кръст главоболие артроза бучка депресия опорно-двигателен апарат сън
 
Размер на шрифта: - +

“Първо почувствах едно успокоение”

 
Свързани проблеми: успокоение невървеж
 
Казвам се Иринка Цветанова Тодорова от гр. Перник. 4 години вече посещавам кабинета, чувствам се отлично. Дойдох защото имах невървеж въобще в живота. Не работеше съпруга ми. Голямото ми дете. Имам гуша. Въобще невървеж. За кабинета научих от една лекарка в Перник. И дойдох. Започнах да посещавам кабинета всеки месец. Първо почувствах едно успокоение, след 2-3 месеца мъжа ми си намери работа тук в София, после и сина ми. Сега работи и малкият ми син. Страх ме е да прекъсна да идвам, защото си мисля че пак ще започне да не ми върви. Като стане време края на месеца да дойда и някак не ме сдържа да не тръгна на тук. Нямам търпение да дойда. На сестра ми детето миналата година получи епилепсия. Припадък при който детето за малко да си беше заминало. Аз им казах за кабинета, но те са далеч и някак с недоверие се отнесоха. Те къде ли не ходиха, първо по лекари. Но аз реших да й взимам тестове и всеки месец им изпращам от тук.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009