НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка кръвно депресия здравословни проблеми кръст сън високо кръвно опорно-двигателен апарат дископатия бъбреци сърце успокоение артроза главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Започнах да спя нормално”

 
Свързани проблеми: главоболие диабет
 
Казвам се Маринка Иванова Христова. Преди да дойда в кабинета се чувствах много зле. Бях се схванала цялата. Като легнех, сутрин ставах с ужасно главоболие. Не можех да спя. Диабетичка съм, с много поражения от диабета. Инсулино зависима съм. Като дойдох първия път, главоболието ми престана. Започнах да спя нормално. Пушех – а вече трети месец не пуша. И всичко това след първото посещение. След втория контакт си правих изследвания и има подобрение в очите. Направих си профил и никога не бях имала такъв. Сутринта ми беше 4,6, в 11 часа 7 и нещо, а след обяд беше 4,2, а предполагах, че ще е повече понеже си хапнах повече на обяд.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009