НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми кръвно бучка високо кръвно сърце дископатия бъбреци главоболие кръст сън артроза успокоение опорно-двигателен апарат депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам страхотно облекчение”

 
Свързани проблеми: шипове успокоение
 
Казвам се Ивелин Рашков на 39 години съм от Разград идвам за трети път. За кабинета разбрах от предаването по телевизия “Скат” и се свързах със сътрудниците и получих всички материали, тестове, списания и за първи път на 4 декември посетих кабинета. С материалите, които получих и няколко прочитания разбрах за какво става въпрос. От 5-6 години имам установени шипове, над 5 мм. На няколко места са установени. И от 10-15 дни чувствам страхотно облекчение и спокойствие най-вече. На скептиците бих казал да си помислят, че има и такъв вариант за помощ, не само традиционната медицина.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009