НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия здравословни проблеми високо кръвно кръвно опорно-двигателен апарат успокоение артроза сърце бучка бъбреци дископатия кръст сън главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Едно посещение тук ни помага с бизнеса”

 
Свързани проблеми: успокоение невървеж
 
Ние сме от Габрово. Казвам се Цанко Илиев Илиев. Идваме от доста отдавна – 2 години и 2 месеца, редовно идваме всеки месец. Имахме постоянно проблеми с работата, в къщи. Случваха ни се постоянно неприятности. Имах дискова херния, болки в зъбите, което постепенно отшумя със започването на идването ни тук. Едно посещение тук ни помага с бизнеса. Занимаваме се с търговия. На тези, които не вярват искам да кажа, да не бъдат скептични, а по-смели и да направят опит и това ще им допринесе за бъдещите успехи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009