НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън високо кръвно дископатия бъбреци главоболие артроза кръст кръвно бучка сърце опорно-двигателен апарат успокоение здравословни проблеми депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам страхотно облекчение”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Диана Ботева и съм от София. Първоначално идвах четири години, но прекъснах за около половин година и започнах пак. Чувствам страхотно облекчение, защото съм с една диагноза – присъда. Аз се определям като ниво 1-во В на Синдрома – кавгаджийското, клюкарското ниво. Непрекъснато се карам в къщи и не мога да намеря спокойствие – все се обвинявам за ситуациите. Що се отнася до клюкарското – започвам пред единия за другия да говоря – просто нещо отвътре ме кара да го правя. След като изляза от кабинет “Егология” и мога вече да преценя трезво нещата, виждам че това не съм била истинската аз и че петното ме кара да се държа по странен начин. Смятам, че Егологията е страшно полезна на хората. Много съжалявам скептиците, защото виждайки практически нещата, колко много хора имат подобрение – това са със сигурност хиляди вече души и да не могат да проумеят, че наистина натам могат да се насочат, защото лекарите все пак достигат до едно ниво и не могат да го прескочат. Бих искала след като гледат този материал, повече хора поразени от СЕС да дойдат в кабинет “Егология” и да видят какво облекчение ще почувстват.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009