НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат високо кръвно сън депресия кръвно сърце бучка дископатия главоболие успокоение здравословни проблеми артроза бъбреци кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Изплувахме от дъното”

 
 
Казвам се Лазар Симеонов Тодоров, от гр. Велико Търново сме. Семейство сме от 1985 г. В кабинета ни доведоха множество проблеми. Бяхме затънали и здравословно, и личен невървеж, и финансово. Изплувахме от дъното. Гледах предаването по телевизията и не ми трябваше много време, за да се убедя, че сме за този кабинет. Полека-лека започнахме посещенията и постигнахме резултати – много добри. Основния проблем при нас беше, че сме безработни – от там – безпарични. Проблеми с дете, въобще всякакви проблеми. Сега сме на работа и двамата. Преди той кога работеше, кога не работеше, а аз пък въобще не работех. Сега нещата така се подредиха, че много са добри резултатите и двамата имаме точна и коректна работа. И здравословните проблеми, започнаха да се разрешават. Най-вече при него с камъка в бъбрека. Той имаше много жестока криза, а е международен шофьор. Като го започне кризата в Русия, Украйна, Румъния до България. Който е получавал такава криза знае какво е. В началото аз много лесно възприех материята, докато при него малко по-трудно беше. Но с времето осмисли нещата и разбра. Причината за болките в бъбреците и кризите при мене бяха, защото имах доказан камък в десния бъбрек – около 9 мм. Даже нося изследвания. Това е изследването, което показва, че камъка го няма. След като лежа в болница заради кризата – два дена не можаха да я овладеят, те го изписват с камък 9 мм. Той след това нито е вземал лекарства, нито се е лекувал – само в кабинета сме идвали и сега камъка го няма – за по-малко от две години. Днес е двайсет и третия ни директен контакт. Хората трябва да се постараят да вникнат в нещата. Егологията е страшно полезна във всяка сфера на живота. Много Ви благодарим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009