НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми сън артроза успокоение кръвно опорно-двигателен апарат бучка високо кръвно дископатия главоболие сърце бъбреци депресия кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Цари хармония и спокойствие”

 
Свързани проблеми: световъртеж успокоение
 
Казвам се Пейчо Христов Димитров от гр. Стара Загора. За кабинет “Егология” разбрах случайно през 2001 г. от предаването по телевизията. То предизвика моя интерес, поръчах си материалите, запознах се с материята и посетих кабинета. Не можех да спя на лявата страна – виеше ми се свят, не се чувствах добре, получавах сърцебиене. Това много ме притесняваше, но след като посетих кабинета няколко пъти, този проблем изчезна и вече идвам три години и половина. Освен това в семейството ми няма никакви проблеми, много добре се разбираме – цари хармония и спокойствие. Това е много важно за моето семейство – това е базата за щастлив живот и за спокойствие. На тези, които не вярват, искам да кажа, че всичко е истинско, няма нищо нагласено. Никой не би могъл да ме накара да правя реклама на някого. Това в никакъв случай не би могло да стане. Аз съм дошъл тук, за да споделя истината, която чувствам, помощта която съм получил. На хората, които смятат, че Егологията е една измислена наука и гледат на нея с насмешка, мога да им кажа, че те могат само да съжаляват за пропуснатото време, в което са могли да посещават кабинета. Така, че помислете си и посетете кабинета – това е бъдещето.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009