НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сън кръст високо кръвно бъбреци главоболие успокоение дископатия бучка депресия здравословни проблеми сърце артроза кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Просто сега вече съм друг човек”

 
Свързани проблеми: коксартроза успокоение
 
Казвам се Дела Станчева Ангелчева и съм от гр. Пазарджик. Посещавам кабинета вече три години и половина. Дойдох, защото бях в окаяно състояние. В началото можех да ходя само с две патерици – боледувах от коксартроза. Не бях се оперирала, имах малко скъсяване на единия крайник, после с течение на времето се увеличи на 6 сантиметра. Разбрах, че без операция няма да стане и се оперирах. Всичко беше успешно и на втория-третия ден след операцията се надигнах. Ходих още известно време с патериците, за да може кракът да се стабилизира. Смятам, че благодарение на кабинета организмът ми прие така добре изкуствената става и не я отхвърли. Просто сега вече съм друг човек. Сега вече си работя в двора на къщата без проблем. Имах и големи проблеми в семейството – не се разбирахме добре, имахме сблъсъци – сега вече всичко е нормално. На хората, които гледат предаването мога да кажа: че човек, който не търси – той не намира. Нека да дойдат в кабинета, да изпробват. Аз в началото също не вярвах, че на моето тежко положение може да се помогне. Гледах материалите по телевизията и не вярвах, че на някой му се е възстановила ставата. Но, когато дойдох тук – то се усеща и се преценява резултата. Абсурдно е някой да ме манипулира да лъжа пред камерата – аз не съм малоумна или неграмотна. Благодаря и Ви желая всичко най-добро.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009