НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци здравословни проблеми бучка сърце артроза кръвно високо кръвно дископатия успокоение сън опорно-двигателен апарат главоболие кръст депресия
 
Размер на шрифта: - +

“От кистата остана много малко”

 
Свързани проблеми: киста
 
Казвам се Соня Джонева и съм от Велинград. Синът ми вече е на 13 г. В кабинета го доведохме преди около 3 г. Имаше киста на костта на тазобедрената става. Идваше редовно около година и половина. След контактите с кабинета сме много доволни, защото от кистата остана много малко. Ходим на прегледи в Горна баня и вече няколко пъти ни връщат. Пак ще ходим другата седмица да видим какво е положението. На тези, които смятат че не говоря истината искам да кажа, че не бих застанала тук да лъжа и аз лично вярвам, че Синдрома на емоционалния срив съществува и като се махне се помага на цялото семейство. На тези, които не са наясно с Егологията искам да кажа – първо много добре да се запознаят с материята и мисля, че най-важно е да вярват, иначе няма смисъл да идват. Много Ви благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009