НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън кръвно кръст здравословни проблеми главоболие бучка дископатия успокоение високо кръвно опорно-двигателен апарат бъбреци сърце артроза депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Живея вече пълноценен живот”

 
Свързани проблеми: миома
 
Казвам се Татяна Банкова от Ботевград, живея в Правец. Чувствам се прекрасно вече. Доведоха ме в началото общ невървеж и проблеми, за които правихме видео материал (с тези хубави резултати за едно коляно заради което лежах в болница – безрезултатно – искаха да го отварят, за да видят какво е). Никой не можа да разбере какво стана с това коляно, правихме рентген и всички останали изследвания. Изследванията бяха добри, ядрено магнитния резонанс не показваше нищо, а коляното си ме болеше и стоеше подуто – някакви възпаления. Аз 9 месеца съм лежала и левият ми крак отслабна с 2см. – атрофира. В крайна сметка всички се отказаха от лечение и казаха няма начин, трябва да се отвори, за да се види какво има в това коляно. Изследванията не показаха нищо. Аз идвах вече при Вас – малко преди да лежа в болницата, след това веднага пак дойдох. Идвах си редовно, ползвах всичко което можех и коляното полека - лека спадна и си стана нормално. Сега чувствам леки болки зимата. След като вече бях идвала първият тук тези 2 см. вече се възстановиха за месец. Другото което е – в болницата, пращайки ме на различни видове изследвания ми откриха миомен възел. Докторката така ме посрещна, така ми се навика, все едно, че бях най-черният човек на света и все едно, че аз бях виновна и аз съм си го присадила този миомен възел. Изплаших се безумно. Тя се отнесе много безотговорно и на зададените ми от мен въпроси какво да правя не получих друг отговор освен “не знам” и вдигане на рамене. Обадих се веднага на мои приятелки – едната ме успокои, другата, която е медицинска сестра ми каза спокойно. Моята приятелка медицинската сестра ме заведе при една добра лекарка в Етрополе, прегледа ме и установи наистина миомата – 2 мм., назначи някакво профилактично лечение и каза след 6 месеца да отида на консултация. Аз не изчаках шестте месеца и отидох на петия – прегледа ме и ми каза, че няма миомен възел. Това е моя прекрасен резултат. Чувствам се прекрасно, живея вече пълноценен живот. Една моя приятелка, която е в Гърция и идва при Вас със 6 миомни възела и са намалели с 1 см. Много Ви благодаря. Просто нямам думи да изкажа благодарността си на хора като Вас. На тези, които сега за първи път чуват за това, нека много внимателно да слушат и гледат и да вярват. Г-н Захариев много правилно казва, че има добрина на този свят. И хората ако са по-добри, не като тази докторка, за която разказах. Нея я съжалявам само, тя мен много ме изплаши, но може да има други хора, които би ги побъркала направо с това поведение. Благодаря Ви много г-н Захариев, желая Ви много здраве и късмет и дълги години да ни помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009