НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бъбреци депресия артроза сърце високо кръвно дископатия кръст кръвно успокоение бучка главоболие здравословни проблеми сън
 
Размер на шрифта: - +

“Излизайки от кабинета имах чувството, че ще полетя”

 
Свързани проблеми: миомен възел
 
Казвам се Мария Георгиева от Благоевград и идвам за 4 път. Още с първото ми идване при г-н Захариев – излизайки от кабинета имах чувството, че е полетя – лекота, сякаш голям товар ми падна от раменете от главата някакво просветление. На единия пръст на ръката имах мъртва кост – голям израстък и много често сядайки пред телевизора си правех точков масаж надявайки се да се разнесе. Идвайки при вас същия ден в автобуса си масажирах пръста и този ден не съм обърнала внимание. И на другия ден сядайки пред телевизора питам си пръста и абсолютно нищо нямаше. Освен това съм с високо кръвно години наред. Сега дозата на половина я намалих – лекаря я промени. Бях с миомен възел 3 см., а сега вече предишната седмица ходих при личната ми гинеколожка и тя ме погледна на видеозон и ми каза, че миомния възел е 1 см. С дископатия съм и вече има само някакви останки от нея. Аз съм с 3 висши образования, едното от които е право – юрист съм по професия. Съжалявам за недоброжелателите и това тяхно мислене, защото запознавайки се с материята от контакта ми с г-н Захариев искам да помогна и на други хора, чрез него и да кажа, че истината е на Егологията. Бъдещето е на Егологията. Много съм доволна. Дано много хора да проумеят проблема СЕС, защото е много сериозен и глобален. И ако на време осъзнаят това нещо съм сигурна, че Егологията ще им помогне. Дано много хора го осъзнаят навреме.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009