НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън кръст сърце здравословни проблеми бучка дископатия успокоение артроза депресия високо кръвно главоболие опорно-двигателен апарат кръвно бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“От второто идване получих много голям резултат”

Казвам се Иванка Славова Кирилова от Царево. От второто идване получих много голям резултат. Беше лятото, бях по-пълна, имах болки в корема. Ходих на лекар, но той ми каза, че болките в стомаха ще преминат. Минаха около 5 дни и аз получих едно леко повръщане като кръв. Пак се изплаших. Ходих на лекар, но той ми каза, че всичко е преминало. Изследваха ми кръвта, урината. Да пих каша, на ренген ме гледаха. Колената ме боляха, кръста, аз заради тях идвам тук. И на коляното имах буци, но ги няма сега. Имах и разширени вени колкото малкото пръстче на ръката големи и не можех да си нося обувките и това премина. Голям резултат имам. Аз бях много зле. Това беше 6-7 дни. Чувствах слабост и два пъти ходих на лекар през това време. Даде ми бележка за ренген и после като отидох при него ми каза, че това преминава и да не се плаша. Аз си ходя постоянно с Фамилната книга. Аз не вярвах, че ще оживея. Аз съм плътно с лекарите. Получих едно леко сърцебиене и отидох на лекар, той ме прегледа и каза, че съм добре. При Вас идвам с дълбока вяра. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009