НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце кръвно кръст бъбреци артроза здравословни проблеми бучка опорно-двигателен апарат депресия високо кръвно сън главоболие дископатия успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Контактите ми тук са много приятни и има голяма полза”

 
Свързани проблеми: опорно - двигателен апарат
 
Казвам се Виолета Каменска и идвам в кабинета на Димитър Захариев от няколко месеца. Идвала съм преди 2 години, но бях прекъснала след това не можех да намеря адреса. И преди нова година 2 часа обикалях квартала докато го намеря, дойдох и бях много доволна. Контактите ми тук са много приятни и има голяма полза. Ползата е голяма защото имам чувството, че енергията, която Вие имате е толкова положителна. Крака ми беше травмиран няколко пъти от падане и удряне, беше натъртен минискуса – мислеха, че е разкъсан, но се оказа, че е само натъртен. Имам и малко изменение на ставата. Получих болка като идвах втория път, но Вие ми казахте, че ще мине, но посетих и кабинет на ортопед, защото така трябва. Сложиха ми и инжекции по наставление на ортопеда и съм добре. Много съм доволна и на всички мои познати и близки непрестанно говоря за Вас. На скептично настроените бих казала, че аз не мога да лъжа, защото съм детска учителка. Човек, когато казва нещо мисля, че трябва да е истината. Специално за вашата работа – много помагате на хората. И даже по телевизията гледам предаването и много пъти вдигам слушалката, но си казвам да не преча на някой друг който иска да пита за нещо по-важно от моето питане и затова съм си написала въпроси. Гледам да бъда етична. Аз и в къщи нося ресурс – имам болни родители – майка ми не вижда, баща ми е с инсулт, в къщи имах проблеми. Всичко, което получавам от Вас го нося на всички с голяма любов и обич и това нещо се получава. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009