НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци сърце бучка кръст сън главоболие депресия високо кръвно здравословни проблеми опорно-двигателен апарат дископатия артроза кръвно успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“След първото идване –на следващия ден краката ми бяха вече нормални”

 
Свързани проблеми: Разширени вени
 
Казвам се Надка Котева от Дупница. Имах надути вътрешни вени и ме боляха краката - не можех да ходя. След първото идване –на следващия ден краката ми бяха вече нормални и тънки. Не лъжа, аз съм на 73г. Имам белега. Горях теста и половината изгоря, половината остана. Много дебели и подути ми бяха краката. На слънце не смеех да излизам – и това от дълго време. Много съм доволна. Разширените ми вени се прибраха. Сега вече не ме боли и не чувствам тежестта в краката. На тези, които не вярват искам да кажа – имат ли петното непременно трябва да дойдат. Не ми беше трудно да разбера Егологията. През март месец случайно ми попадна предаването на г-н Захариев и просто се изненадах с петната. И викам на мъжа ми-дай да видя дали имаш такова нещо, а аз съм го видяла, че има обаче мислех, че е от пърхот. И видях петното. Казах му да види и аз дали имам и ми каза, че имам като триъгълник и тогава вече решихме да идваме и съм уверена в това много. Имахме малко разправии с него, но ми се струва, че и това ще отзвучи. Дано хората повярват и тези, които имат петно обезателно да дойдат. Това е много нещо за мен, защото усетих, че я няма тази тежест в краката – аз не можех да ходя.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009