НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми успокоение бучка бъбреци депресия кръвно сърце главоболие сън кръст дископатия високо кръвно артроза опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Крака и кръста преди непрекъснато ме боляха”

 
Свързани проблеми: успокоение дископатия
 
Казвам се Мариана Маджарова от гр. Пещера. Страдах от дископатия, бях много нервна и напрегната. От колежка разбрах за кабинета, гледах предаванията, запознах се с материята и започнах посещенията и се чувствам по-добре. Започнах да се движа по-нормално. Крака и кръста преди непрекъснато ме боляха – сега движенията ми са по-нормални. Вярвайте в Егологията, посещавайте кабинета, а който не вярва да не посещава. Трябва да се запознае с материята, непременно трябва човек да се запознае с материята за да я разбере.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009