НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци сън успокоение дископатия кръст високо кръвно кръвно депресия артроза бучка опорно-двигателен апарат здравословни проблеми сърце главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“От третото посещение се чувствам много по-добре”

Казвам се Атанаска Атанасова Цветкова от село Трудовец. Имам болна жлъчка, дископатия от двете страни, хемороиди, главоболие, шипове. Сърцето ми е болно. От третото посещение се чувствам много по-добре, не както бях. Има промени и в семейството също. Егологията много помага, убедена съм и ще идвам при г-н Захариев. Сърцето ми не беше много добре, колко хапчета съм пила, не можех да спя. Доволна съм много, който не вярва да опита.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009