НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци здравословни проблеми сърце кръвно високо кръвно кръст успокоение опорно-двигателен апарат бучка артроза дископатия главоболие депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

“Веднага забелязах как се свиха отците”

 
Свързани проблеми: артрит успокоение
 
Казвам се Незабравка Иванова и съм на 65 години от София. Аз много години страдам от артрит, който се изразява в надуване на ставите по цялото тяло, най-ясно се вижда по ръцете ми, но сега са добре, защото аз от два месеца ползвам материалите и за втори път съм тук, но веднага забелязах как се свиха отците, а бяха големи и не можех да си свивам ръцете добре. Аз имах много смъкната матка, която почти висеше и само от едно идване тук тя се прибра, някак си се вдигна сама нагоре, което ме изумява, защото аз ходех – някакви пръстени ми слагах, които не можех да понасям, тъй като получих алергия от тях. А тук просто така видимо нищо, а всичко се прибра. Непрекъснато бях в депресивно състояние и се изразяваше в някаква тежест по средата на гърдите, в безсъние и непрекъснато безпокойство, почти страхова невроза, което след първия път, излизайки от тук почувствах, че ги нямам и спах за първи път от години наред нормален сън. Много съм благодарна. Наблюдавам вече едно подобряване на взаимоотношенията в семейството, за което аз много благодаря, защото това дори е много по-важно за мен, отколкото моите собствени болежки. Аз много силно вярвам в тази нова наука и вярвам, че тя ще помогне на много хора – дай Боже на всички, които се обръщат към г-н Захариев да получат веднага това облекчение, което получих аз. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009