НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат дископатия здравословни проблеми депресия бъбреци кръвно артроза бучка сърце главоболие сън кръст успокоение високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Сега не усещам никакви болки”

 
Свързани проблеми: Разширени вени успокоение
 
Казвам се Димитринка Грозданова от село Мрамор. Посещавам кабинета от 1 година и 3 месеца. Доведе ме това, че гледах предаване на г-н Захариев по телевизията и като всеки човек проблеми и здравословни и от личен характер – не толкова силни, но достатъчни. Имам болки в краката и разширени вени. Работата ми е, че седя по 12 часа на крак два дни – сега не усещам никакви болки. Зимата ме уморяват ботите, но като съм на равна обувка нямам проблеми. Проблема с краката ми е 3-4 години, защото работя на крак – продавачка съм и няма сядане, а сега има голяма промяна. Вярвайте, сдобийте се с материалите, прочетете, запознайте се с материята, защото има резултат и подобрение. В къщи едно спокойствие цари, преди не се изслушвахме, всеки си знаеше неговото си, а сега има една хармония. Мъжа ми пътува и аз два дни го чакам да се прибере от път, мъчно ми е, обаче като го посрещна на вратата така някаква искра ми казва пак си пушила или пак не си се сресала и се обръщаме и два дни не си говорим – сега няма такова нещо. Сега вече има хармония между нас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009