НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бучка успокоение кръвно кръст дископатия бъбреци артроза депресия главоболие сън високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Забелязват се наистина подобрения и в двамата.”

Казвам се Пенка Иванова от Етрополе. От телевизията и познати разбрах за кабинет “Егология”. Поразена съм от 1-во и 4-то ниво, защото съм болна от диабет, а то е хронично заболяване. Най-вече родителите ми имат здравословни проблеми и идвам заради тях. Идвам вече една година. Майка ми е с много хронични заболявания, има коксартроза на десния крак, пареза на левия, подагра и най-вече заради нея идвам. Баща ми също е с диабет и реших заради тях най-вече да посещавам кабинета. Забелязват се наистина подобрения и в двамата. Майка ми е със страхотни болки следствие коксартрозата, но сега я наблюдавам, че е по-спокойна, особено като пренеса ресурс. Доволни сме много. На скептично настроените бих казала, че който не е посетил кабинета, който не е почувствал ползата от контакта с г-н Захариев, той може да не вярва, никой не е длъжен да вярва, но все пак трябва да опита.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009