НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци артроза високо кръвно здравословни проблеми кръвно бучка сърце депресия сън кръст опорно-двигателен апарат дископатия успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“От една шепа лекарства само едно пие сега”

 
Свързани проблеми: щитовидна жлеза
 
Аз се казвам Пенка Панаьотова Трифанова от гр. Пловдив. Посещавам кабинета от година и четири месеца. Доволна съм много. Бях много отпаднала, изобщо нямах сила като вървя, залитах, всичко ме болеше – сега се чувствам много добре. Бях с две хапчета за щитовидната жлеза, сега съм минала на едно. Изчистват се нещата. Дъщеря ми също е много добре – от една шепа лекарства само едно пие сега. Това е под лекарски контрол разбира се. Много е добре. Тестове й горя. Чувствам се много добре и съм много доволна. Да сте жив и здрав г-н Захариев. Имах петното, цялото семейство имахме петна. Взимах тестове, прочетох книгите и така се излекувахме. Идваме и на посещение. Помощните материали са много важни за разбирането на науката “Егология”. Много съм доволна жив и здрав бъдете. Благодаря Ви г-н Захариев, много помагате на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009