НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст депресия сърце кръвно сън високо кръвно бъбреци опорно-двигателен апарат здравословни проблеми успокоение дископатия бучка артроза главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Болките в кръста отшумяха”

 
 
Казвам се Иванка Димитрова Найденова, от с. Бузов град, община Казанлък. Има много хора от селото, които идват в кабинета. В кабинет Егология ме доведе нуждата. Споделих проблемите си с жените, които са идвали. Гледах предаването по телевизията и разбрах, че имам същите проблеми, тестувах се – по рождение имам характерния белег. Сина ми, който живее в Бургас го има, също и внучката ми – по рождение. Запознах се с материята и реших да започна да посещавам кабинета. Първия път след като дойдох – почувствах една сила, облекчение. Преди не бях добре с нервите, имах болки в кръста, правих снимка на шийните прешлени. Сега се чувствам по-добре. С всяко посещение усещах подобрение. Болките в кръста отшумяха, болките в гърба отшумяха, с нервите вече съм добре. Имах и безсъние и силно главоболие – сега се нормализираха нещата. Белега на сина ми благодарение на тестовете и на Фамилната книга – изчезна. На четири годишната ми внучка също намалява. Моя първоначално беше много наситено лилав, сега е бледо розов и смален – дъщеря ми постоянно го наблюдава. Голям ефект има от посещенията ми в кабинета – ще продължавам да идвам, защото виждам, че всички се чувстват добре. На хората, искам да кажа, че първо трябва да се запознаят с материята – това е най-важното и след това да си изберат начина – дали индиректна или директна връзка, но със сигурност ще имат положителен резултат. Иначе смятам, че организма няма да може да се пребори самичък със СЕС. Синдрома е заразен и силен и трябва да имат с вяра. Аз идвам с голяма вяра и чувствам, че много ми се помага – имам отлични резултати. Да сте жив и здрав г-н Захариев и благодарим, че Ви има. Бог да Ви пази.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009