НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие бъбреци депресия сън успокоение здравословни проблеми артроза кръст опорно-двигателен апарат високо кръвно бучка сърце кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Резултатите са много хубави”

 
Свързани проблеми: видимата негативност
 
Казвам се Пенка Делчева Грозева, от Димитровград съм. За четвърти път идвам в кабинет “Егология”. Не бях чувала за предаването, една вечер случайно го включих. Впечатли ме и се заслушах, как една жена разказваше, че си слагала ръката там, където я боли. Аз чувствах болка в областта на слънчевия сплит и си поставих ръката там за един час. На другия ден вече се чувствах много добре – нямах нужда от лекар. Като ходих по-докторите – не можаха да разберат какво ми е. Чувствах задушаване, гадене, повръщах и трябваше да ходя в Бърза помощ. Така бях от две години. На други ден след предаването на блузата, с която го гледах ми се образува едно голямо мазно петно във формата на ръката ми. Ръцете ми бяха абсолютно чисти. По време на следващото предаване си сложих ръката на бъбрека, защото имах бъбречна недостатъчност. След два дена петното на блузата ми намаля. Бях го показала на снахата, опитахме да го изперем – в автоматична пералня със “Ариел” – не става. На другия ден отидох да плащам кабелната телевизия и казвам на жената – дръжте го това предаване, защото за мен е чудо, аз имам голямо подобрение, а жената ми казва - Пенке ти го имаш петното, аз го виждам, ходя в кабинета, но не ти казвам, за да не реагираш негативно и да не ми се отрази зле. Помолих я да ми разкаже и разбрах, че тя е идвала на директен контакт, че вследствие на негативната енергия се получават такива петна. Тогава разбрах от какво са моите и започнах да се чудя, какво да ги правя тия блузи. Тя ми каза да ги изгоря и аз я послушах. След това се свързах с екипа и си взех материалите. След неутрализатора се появиха петна и по тялото ми, а също на ръцете от списанието – аз ги изпратих. Белега на тила ми много намаля. Сега чувствам един душевен мир. На хората, които не вярват искам да кажа, че резултатите са много хубави и изобщо - Егологията има бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009