НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце здравословни проблеми бъбреци сън артроза дископатия бучка успокоение опорно-двигателен апарат кръст кръвно депресия главоболие високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Проблема с язвата отзвуча”

 
Свързани проблеми: язва
 
Казвам се Кирил Миланов от гр. Перник. За трети път идвам в кабинета – чувствам се много доволен и щастлив. Имах язва – колкото бобено зърно, медицински доказана. Сега, може да вярвате, може да не вярвате – насадил съм двайсет саксии с люти чушлета, от тънките, дългите, аз ги ям и нищо не ми пречи – нито солено, нито кисело, нито горчиво. Проблема с язвата отзвуча. Язвата я получих след казармата – 40 години я имам. Сега съм пенсионер, а преди работих в рудник и газовете и пушека ме караха да повръщам. Уважаеми братя и сестри, ако не вярвате – елате в кабинета. Аз дойдох, повярвах, разбрах – елате и вие.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009