НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми дископатия бъбреци кръвно бучка артроза депресия високо кръвно успокоение кръст главоболие сън сърце опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Сега детето е много добре”

 
 
От две години и половина посещавам кабинета. В началото беше много трудно, самата диагноза на детето беше страшна - Детска церебрална парализа. Като бебе отначало беше хилаво, но г-н Захариев даде първата надежда, като каза, че детето ще се оправи при всички случаи. Надеждата е голямо нещо. Посещавах кабинета. Сега детето е много добре – жизнено, буйно, проговори. Хиляди благодарности на г-н Захариев, на кабинета – това просто е едно чудо. То беше изпаднало в кома преди две години и половина, когато се роди. Лекарите в гр. Монтана искаха да го отпишат. Дойдохме в София – в Института по неотология, вечерта гледах предаването по телевизията и започнах да идвам в кабинета Тогава г-н Захариев каза, че ще излезем от това положение – и наистина детето се оправи и си стана нормален човек. Сега е жизнено – тича си, скача си. Даже някой ден ще го доведа в кабинета да го снимаме. Случаят беше тежък, а сега е радостен. Дано и други хора, които имат такъв тежък проблем като нашия, да го решат на базата на контакта с кабинет “Егология” - като нас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009