НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия артроза дископатия сърце високо кръвно сън кръвно здравословни проблеми бъбреци кръст опорно-двигателен апарат бучка главоболие успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Страшно много ми помогнахте за всичко”

 
Свързани проблеми: камъни в жлъчка
 
Аз се казвам Ева Шуманова и имах проблеми със здравето, най-вече със жлъчния мехур – появиха се камъни. Когато започнах да посещавам кабинета на г-н Захариев изчезнаха. Ходих на ехограф и се установи, че ги няма. Преди това също бях на ехограф и имам доказателствен материал, че са съществували. Не си го измислям. Много съм доволна. Имах много проблеми в семейството си – сега всичко се оправи и съм много благодарна. Синдрома ни пречи да живеем нормално – убедена съм в това. Смятам, че СЕС е виновен и за камъните в жлъчния ми мехур. Според мен непременно трябва веднъж в месеца да се посещава кабинета за да се поддържа контакта. Много ми харесват предаванията на г-н Захариев за Егологията. Хората трябва да разберат, че най-големият проблем им е СЕС и, който направо ни съсипва живота. Смятам, че недоброжелателите имат петна и трябва също да се лекуват, но те не разбират. Г-н Захариев има достатъчно предавания – много е просто да се разбере за какво става въпрос. Според мен непременно трябва да се посещава веднъж месечно кабинета защото просто няма друг начин. Трябва да се избягват конфликтите, човек трябва да достигне до ниво на елементарно възприятие. Нямам думи. Много Ви благодаря г-н Захариев. Страшно много ми помогнахте за всичко. Завистта може да се премахне единствено чрез игнорирането на СЕС – тя е един вирус. Навсякъде забелязвам петната. Елементарни неща понякога се оказват страшно сложни за съжаление, но трябва да се борим за да живеем в по-добро общество заради децата, заради самото общество. Хубава държава – обичам България, но хората трябва да бъдат по-добри. Добротата ще ни спаси. Бъдещата наука е Егологията, но още не сме узрели за нея. Да сте жив и здрав г-н Захариев много Ви благодаря за всичко. Хора – вярвайте на г-н Захариев, защото помага – аз го казвам от сърце и семейството ми се оправи и здравето, всичко. В момента съм добре, но трябва да се премахне СЕС, защото той нанася щети и на здравето и на семейството и в работата – във всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009