НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън сърце главоболие дископатия артроза здравословни проблеми бъбреци депресия кръвно високо кръвно бучка кръст опорно-двигателен апарат успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Изведнъж в кабинет “Егология” всичко изчезна като с магическа пръчка”

 
Свързани проблеми: Разширени вени оттоци
 
Казвам се Таня Симеонова Станева от гр. Видин. Идвам вече за четвърти път в кабинета на г-н Захариев. Дойдох с проблем – въпреки слабото си телосложение имах проблем с краката – разширени вени и подуване. И над пръстите, особено на левия крак стигаха до кръв направо.. И на двата крака усещах болки и подуване, пукане на вени – на левия крак от коляното надолу. Беше видимо. Не можех да ходя на високи обувки и сега в момента съм на ниски по навик. Просто ми се натоварваха краката. Тук вената ми беше 1см. и нещо подута – сега вече не се вижда. Това, което казвам е абсолютната истина. Свидетели са моето семейство. Особено през месец май – със сестра ми работим в цветарски магазин, занимаваме се с цветарски бизнес – имахме много работа покрай абиториенските балове и имах един период от 4-5 дни значи въобще не можех да си стъпвам на краката. Подуваха се, разширени вени и сега всичко това се прибра, не усещам абсолютно никакви болки, ходя си спокойно, но още се страхувам да си взема по-високи обувки. Резултата е впечатляващ. За мен е много изненадващо и облекчаващо. Въобще не можаха да установят от какво се получаваха. Пиех токсевазин, мазах се в продължение на 1 месец, но нямаше почти никакъв ефект и резултат. това беше медикаментозна диагноза и лекарите ми даваха тези лекарства. Токсевазин на хапчета, на ампули на мехлеми – вземах го срещу разширени вени и оттоците. И изведнъж в кабинет “Егология” всичко изчезна като с магическа пръчка. Всичко това се разви за кратко време, не е от години да го имам – от около година и половина се появиха. Не знам от какво, допускам, че може да е от работата. Аз преди това съм работила като учителка. Сега пак си работя, като съвсем нормален човек. Натоварвам се като преди, но я нямам вече тази тежест, която чувствах преди в краката. Съвсем добре се чувствам, спокойно. Роднините ми се радват. Искам да кажа, че всичко това, което говоря е истина и който не вярва нека сам се увери с посещенията си в кабинет “Егология” при г-н Захариев. Егологията има бъдеще – според мен това е науката на бъдещето, науката, която най-сетне трябва да прозре в очите на хората, че добротата трябва да съществува в този свят. Точно това хората трябва да разберат – чистотата в отношенията. Желая Ви здраве г-н Захариев и много Ви благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009