НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат артроза кръст високо кръвно депресия здравословни проблеми бучка сърце сън кръвно бъбреци дископатия главоболие успокоение
 
Размер на шрифта: - +

"Вече не употребявам 12 хапчета”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Гена Ангелова Йовчева от гр. Враца. Към края на месец март случайно гледах предаване на г-н Захариев и се заслушах и загледах и повярвах. Взех си материалите и започнах да чета. Не мога да го кажа, но и да го кажа не знам дали ще ми повярват, но това беше самата истина. Отидох до пощата да си взема кореспонденцията. Треперех като стигнах до пощата. Раздадох пощата и седнах в моята стая и започнах да чета. Като започнах да чета списанието, като чета вестник или книга чета с моя глас, като започнах да чета вашите материали гласът на г-н Захариев, без да спира, без да греша ми говореше от листа. Когато четях белият лист за нивата ми говореше гласът на жената, която чете рекламите. Спирах и си казвах “какво става с мен, нима това е истина”, но беше истина. Много добре се чувствам от материалите, леко ми е. Просто не съм аз. Напреженията изчезнаха. Най-важното е, че аз от април месец не употребявам 12 хапчета. Нито диазепам, който нося постоянно в чантата си. Вече нямам припадъци. Нямам думи с които да изкажа благодарността си. благодаря Ви г-н Захариев от все сърце. Който не вярва да посегне към това, да опита и да се запознае с материята “Егология”. Аз треперех – сега съм спокойна. Много Ви благодаря бъдете жив и здрав г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009