НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза депресия бъбреци главоболие дископатия сън здравословни проблеми успокоение сърце кръст опорно-двигателен апарат високо кръвно бучка кръвно
 
Размер на шрифта: - +

„Това е истината”

 
Свързани проблеми: сърбежи
 
Казвам се Тотка Косева Иванова от гр. Казанлък на 65 години. Идвам за втори път. В кабинета ме доведе това, че аз бях много неспокоен човек. С нервите не бях добре – в смисъл, че избухвах. Стремях се да се ограничавам, но явно че имаше нещо което ще трябва да се лекува. И след като разбрах за г-н Захариев и слушах по телевизията. Открих характерния белег на СЕС и предполагам, че съм от II-ро ниво. Още първия път като дойдох – на същия ден, на същата вечер нямах никакви сърбежи – нямам нито сутрин, нито вечер, а това ми беше голяма болест за мен. От една година непрекъснато ме тормозеше – предполагам, че от нерви са се появили. От сърце Ви благодаря г-н Захариев – да сте жив и здрав. Мъжът ми не вярва и децата ми също. Снаха ми от София ми се обади и ми каза – помага! Аз бих си го обяснила, че все пак трябва да има някаква надежда и вяра, че това е бъдещето на науката. Човек трябва да вярва, че има и такива хора, които наистина могат да помогнат. Това е голяма помощ. При всички положения Егологията има бъдеще. Разбирането – това е истината. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009