Начало
СЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ
в център Егология
Приемно време

ЦЕНТЪР "ЕГОЛОГИЯ" приема както следва:


Август 2024
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Юли 2024


 

Добре дошли в Егология


Димитър Захариев беше велик човек и вечно ще ни липсва, но той продължава да живее в сърцата на всички, които са го познавали и обичали. Това, което той създаде, продължава да съществува и да расте. Ние, неговите последователи ще продължим неговият път за да може науката Егология да продължи да се развива и да помага на хората.

Кабинет Егология продължава дейността си. Приема Еми Захариева. 


 
 

Център Егология работи от 1988г. под различна форма, без промяна на дейността си в зависимост от обществената нагласа към материята. Регистрирани са над 5000 случая на успешна помощ при различни човешки проблеми. Не малка част от тях са документирани във видео мнения.

Видео мнения са излъчвани в телевизионното предаване „Въпроси в ефир”, което съществува в телевизионен формат от 1998 до лятото на 2009г. Телевизионният ефир обаче налагаше някои ограничения по отношение на разпространението до голяма част от населените места в страната и в чужбина.

С напредването на интернет технологиите се създадоха условия и възможности за представяне на по-голям обем информация до възможно най-широк кръг потребители в реално време.

Екип „Егология”  отговори на огромния интерес към центъра и решаваните от него проблеми и създаде своя страница в интернет пространството, която дава възможност за по-голяма информираност на хората, които търсят помощ срещу Синдрома на Емоционалния Срив.

 
 

 
 

Според статистиците над 200 000 семейства в България са безплодни! Основната причина за това безплодие при болшинството от тях е Синдромът на емоционалния срив (СЕС)!

Основната дейност на център “Егология” е прилагането на методиката за премахване на СЕС. Така в процес на игнорирането му и ако той е първопричината за безплодието, се появяват така дългоочакваните рожби!

В сайта са показани снимки на деца*, родени след премахване на безплодие вследствие на  СЕС  при стерилни двойки с помощта на център „Егология”. Много са семействата,  получили дългоочаквания дар да имат дете! За всички тях център „Егология” е бил последната надежда - те са минали през всички познати методи, но тъй като първопричината за безплодието им е СЕС, никъде не са намерили помощ. Едва когато СЕС е премахнат, бебетата идват и се раждат- живи, здрави, балансирани и стабилни хора!

*Снимките на децата, родени от стерилни двойки след получената директна или индиректна помощ от център Егология са предоставени на Димитър Захариев от родителите или близки роднини на тези деца. Снимките са личен архив на Димитър Захариев.

 
Избрани видеомнения

“Пораснах 4 см.”

Казвам се Екатерина Караджова. Тук съм ...
  още »

“От както посещавам кабинета от синузит не съм се оплакала

Казвам се Николина Шишманова от Пловдив. ...
  още »

“Егологията за мен е съвременната медицина”

Казвам се Росица Статулова Митева от гр. ...
  още »
 

Съобщение

Моля, нека се знае, че всички помощни материали свързани с Егология се закупуват само и единствено от кабинета или чрез поръчка на телефон 0888510011. Имайте предвид, че материалите са обновени и се ползват снимки на ръцете на Еми Захариева. Всичко различно от това не е истинско. За съжаление има хора, които злоупотребяват с болката и нуждата у други. Моля, бъдете внимателни!

От месец октомври има нова услуга. Посещавайки кабинета, бихте могли да се възползвате от "балансиращата стая". Повече информация ще получите на място. Не е нужна предварителна заявка или запазване на час.

 

Център Егология
Всички права запазени © 2009