НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сърце успокоение бучка кръст бъбреци артроза дископатия сън депресия главоболие кръвно високо кръвно здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“ Чувствам се много добре”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Тодор Димитров Влаканов от гр. Бургас. Посещавам кабинета от месец ноември. От мои познати научих за г-н Захариев. Първите няколко месеца се чувствах по-неразположен, но постепенно започнах да добивам самочувствие, започнах да правя и упражнения (бивш спортист съм). Възвръщам стойностите, които съм загубил в процеса на заразяването със Синдрома. Чувствам, че ми се подобрява самочувствието. Преди изпитвах някакъв страх и безпокойство нощно време. И така започнах да посещавам всеки месец кабинета на г-н Захариев и вече се решавам на много работи, дългото пътуване и идвах постоянно – бях упорит. Някои ми казваха да не идвам. Казваха ми, че не вярват в това нещо, но аз бях твърдо уверен, че г-н Захариев ще ми помогне. Вярвах в него. Егологията е една наука, която е нова, но от предаванията и от това, което аз почувствах разбрах, че тя има голямо бъдеще. На мои близки и почнати, които чувствам, че са подтиснати им казва така и така, че има човек, който може да им помогне. И така има две семейства, които започнаха да посещават кабинета и се чувстват много добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009