НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно дископатия кръвно артроза кръст бъбреци депресия опорно-двигателен апарат сън успокоение бучка сърце главоболие здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

„Не ме боли кръста”.

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Петкова и съм от гр. Тетевен. За единайсети път идвам в кабинета на г-н Захариев. Мога да кажа, че още от втория, третия път започнах да чувствам подобрение. Много ме измъчваше дископатията – двустранна, която ми е много старо заболяване. И ако трябва да бъда откровена докрай – аз спа със списанието на г-н Захариев. Всяка вечер слагам една от ръцете на списанията върху леглото си и така преспивам цяла нощ. На другия ден ставам все едно, че не ме боли кръста. Девет месеца ме боля лявото рамо – медикаментозно абсолютно нищо не ми помогна. Всяка вечер си слагам едно от другите списания, които имам на дясното рамо – и облекчението дойде. Две от ръцете от първите списания съм донесла в кабинета – излязоха черни петна. Сега на една от ръката в последното списание също има. Внучката ми, която е на 6 години – по рождение е с характерния белег. Онзи ден и погледнах тила – останало е много малко петънце. Ползваме абсолютно всички помощни средства и сме много доволни и продължаваме да идваме в кабинета. На тези които за първи път разбират за Синдрома на емоционалния срив мога да кажа, че ако са забелязали петната – да не чакат за да не стане много късно. Тук ще намерят облекчение на всяка една тяхна болка. Това, което казвам е с ясно съзнание и без суперлативи. Това е истината. Егологията е полезна. Тя е единствената наука, която е бъдещето. И всеки трябва да се запознае с нея. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009