НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сън артроза успокоение бъбреци главоболие бучка кръвно депресия кръст дископатия сърце високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

„Много съм доволен”.

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Георги Русенов и съм от гр. Пловдив. Идвам за седми път при г-н Захариев. Чувствам се сравнително много добре. Със зрението бях много зле. Оправи ми се зрението – виждам по-добре. Бях много зле и с нервната система, имах поражения от I-во ниво на СЕС – в момента вече почти отшумя това нещо. Със семейството ми горе долу сме в добри отношения вече, а преди не можехме да се понасяме. Този ефект го отдавам на кабинет Егология. Много съм доволен и вярвам в тази наука. Всички, които са заболели от Синдрома (защото това е едно заболяване) излиза едно петно на тила. Това петно може да се забележи с просто око от друг човек, който гледа внимателно. Симптомите са това, че започват първо се нарушава нервната функция. Второ някои жлези от организма започват да нарушават своето действие и секреция и това се явява фактически силна. Смятам, че тази наука има голяма перспектива и трябва да се развива. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009