НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст бучка бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение сърце сън кръвно здравословни проблеми високо кръвно дископатия артроза главоболие
 
Размер на шрифта: - +

„Аз съм вече нов човек”

 
Свързани проблеми: коксартроза
 
Казвам се Ангелинка Георгиева от гр. Перник. Идвам са осми път. Аз дойдох за първи път в кабинета на г-н Захариев с много проблеми – най-вече здравословни и по-малко семейни. Имам много условия за повлияване като: коксартроза, късогледство, далекогледство. Много добре ми повлияват посещенията на кабинет Егология. С всяко идване аз съм вече нов човек – усмихната, по-вежлива в къщи, нервната ми система се успокои, чувствам се много бодра. Артрозните заболявания с всяко идване намаляват. Много по-добре се чувствам. Сега имам леки болки в дясната става. Това подобрение отдавам на кабинет Егология и на посещенията ми. За да посети кабинета, човек първо трябва много добре да се информира, със списанията книгата. Трябва непременно да си направи тест. Трябва да разбере смисъла на Егологията. Когато са добре информирани те с желание ще идват всеки път. Това, което г-н Захариев прави е истинско – направо е чудотворно. Божии дар. Има голямо бъдеще. Аз съм посещавала много лекарски кабинети, санаториуми, център по китайска медицина, но това е чудо и бъдещето на 21 век. Благодаря Ви г-н Захариев и Ви желая много дълги години здраве и живот и да помагате на всички хора, които идват при Вас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009