НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза високо кръвно кръст здравословни проблеми дископатия сърце сън успокоение бучка главоболие кръвно опорно-двигателен апарат депресия бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

„Което го казвам е истина”

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Катя Савчовска от Кнежа. Идвам за трети път. Много ме болеше кръста. Преди време лежах в болница от бъбреци и кръста ме болеше от тях. На 48 години съм и с чиста съвест това, което го казвам е истина. От приятели разбрах за г-н Захариев. Посещавам кабинета с една моя приятелка. Гледахме програма “Демо” и дойдохме за помощ. От второто ми посещение започна облекчението. Много съм доволна. Посещенията ми се отразиха и на семейството ми – станаха по-спокойни, по-нормални в търпими стойности. Много вярвам в Егологията и направо си има бъдеще и ще помага на хората да живеят по-дълго и по-щастливи. Аз съм много доволна. Бъдете жив и здрав г-н Захариев и да помагате все така на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009