НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно бучка опорно-двигателен апарат главоболие здравословни проблеми артроза депресия високо кръвно бъбреци сърце успокоение кръст сън дископатия
 
Размер на шрифта: - +

”Самите лекари бяха много учудени”

 
Свързани проблеми: хемороиди
 
Казвам се Елена Борисова от София. Посещавам кабинета от юли месец – това е вече почти година. Имах хемороиди, но засега се чувствам много добре. Последния път беше с много силно кървене и аз помислих, че няма да ми се помогне, защото по принцип г-н Захариев казва, че ако е кървящи не се помага. Но след силното кървене се оправих напълно – от тогава не усещам нито болка, нито нищо. Другото което е и за гушата – също имам добър резултат. Не напълно, но и там се следи. Един ден, когато бях при г-н Захариев му казах, че са ми открили киста на яйчника. Той ми каза, че сме го оправили този проблем. Ето и резултата, че нищо нямам. Самите лекари бяха много учудени. Аз по принцип съм от Украйна – от 9 години живея в България. Това, което г-н Захариев прави не е приоритетно само за България. Синдрома е човешки проблем. Мисля че е проблем на света, защото имам познати от Гърция, които също са поразени от СЕС. Когато гледах предаванията на г-н Захариев и в нещата за които той говореше видях проблемите, които имам аз. Човек трябва добре да се замисли преди да вземе телефонната слушалка и да се обади. Трябва първо да разбере какво е. Аз след като гледах предавания си поръчах теста, книгата – прочетох всичко. На мен петното ми се прояви чак след посещение на кабинета на г-н Захариев. Като чух по телевизията за тези проблеми си казах, че имам същото. Имах възпаление на раменната и тазобедрената става. Това ми мина само след два контакт и вече нямам никакви болки. Имах и силен косопад. Като дойдох в кабинета от г-н Захариев разбрах, че при директен контакт се показва петното. На детенцето и на мъжът ми им се показа след теста, а на мен чак след контакта. Всеки трябва да се замисли и да провери за характерния белег на Синдрома на емоционалния срив. Тогава вече могат директно да задават въпроси на г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009